...
loader image
Učitavanje...
Skip to content

O nama

Naša povijest

Naša firma započela je profesionalnu proizvodnju dekorativnog kamena 2018. godine, oslanjajući se na petogodišnje iskustvo obiteljske proizvodnje. Tijekom tih pet godina neprekidno smo radili na unapređenju kvalitete i uspostavljanju temelja za vrhunsku proizvodnju dekorativnog kamena. Naša posvećenost kvaliteti omogućila nam je da stvorimo proizvode koji zadovoljavaju visoke estetske standarde i potrebe naših klijenata.

Zašto baš odabrati nas?

Naš cilj je punuditi najbolji omjer kvalitete i cijene. Uvodimo novitete i pratimo trendove. Ukoliko želite napraviti promjene u interijeru i eksterijeru, tu smo da vam ponudimo najbolji izbor dekorativnog kamena. Pogledajte sami …

Naše usluge

Pogledajte kojim djelatnostima se bavi naša firma

PROIZVODNJA ŠTOKANOG KAMENA

Štokani kamen je vrsta dekorativnog kamena koji je idealan za dekoraciju vanjskog prostora. Ne morate posjedovati puno znanja i iskustva za postavljanje kamena jer se lako postavlja. Proizvodi se u bijeloj boji a neke fotografije naših kupaca ćete pronaći u bogatoj galeriji.

PROIZVODNJA LAMELAR KAMENA , LUNA KAMENA I CAMBI KAMENA

Lamelar, Luna i Cambi su vrste dekorativnog kamena koji jednako dobro pristaju na vanjskom i unutarnjem prostoru. Ne morate posjedovati puno znanja i iskustva za postavljanje kamena jer se lako postavlja. Proizvodi se u raznim bojama a neke od njih ćete pronaći u našoj bogatoj galeriji fotografija.

PROIZVODNJA DEKORATIVNE CIGLE

Dekorativna cigla je  vrsta dekorativnog kamena koji jednako dobro pristaje na vanjskom i unutarnjem prostoru. Ne morate posjedovati puno znanja i iskustva za postavljanje kamena jer se lako postavlja. Proizvodi se u crvenoj i bijeloj varijanti  a neke fotografije ćete pronaći u našoj bogatoj galeriji.

PROIZVODNJA LAMELAR KUTNIH ELEMENATA

Lamelar dekorativni kamen od sada posjeduje i kutne elemente koji će dodatno dati bogati izgled Vašem prostoru.

PROIZVODNJA 3D PANELA

U našem asortimanu proizvoda imamo također i moderan 3D panel Wave. Očekiva se ubrzo i proizvodnja drugih 3D panela kojima ćemo u Vaš prostor unijeti dojam trodimenzionalnosti i punoće. Svojim stilom daje potpuno novu dimenziju.

Planovi

Imamo velike ambicije i planove kako da napredujemo

Usavršavanje u svim segmentima

Jedan od glavnih ciljeva je poboljšati proizvodni pogon, educirati radnike, održavati kvalitetan odnos sa poslovnim partnerima, pratiti zahtjeve kupaca, poslušati njihove savjete i primjedbe.

Dostava

Brza isporuka u okolici našeg radnog mjesta kao i dostava po cijeloj Hrvatskoj po povoljnim cijenama.

Veća ponuda 3D panela i drugih modela dekorativnog kamena

Svakako nam je jedan od ciljeva imati široku ponudu raznih 3D panela kao i drugih modela dekorativnog kamena kako bi svatko pronašao nešto za sebe i svoj prostor.

Članovi

Upoznajte kotačiće koji pokreću ovu firmu
UKUPNO PROIZVEDENIH KVADRATA
0
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
0
RAZLIČITIH BOJA SVIH MODELA
0
GODINA ISKUSTVA U IZRADI KAMENA
0